Nakupa nepremičnine v Idriji, stanovanja, hiše

V Idriji je trenutno na trgu na voljo nekaj možnosti za nakup nepremičnin v različnih naseljih. V nadaljevanju so navedene nekatere od teh možnosti, vendar je treba opozoriti, da se stanje na trgu nepremičnin nenehno spreminja, zato se lahko cene in ponudba razlikujejo od trenutnih. Poleg tega pa je dostopnost nakupa nepremičnine v Idriji odvisna tudi od trenutne ponudbe in povpraševanja na trgu nepremičnin. V zadnjem času so se cene nepremičnin v Idriji nekoliko povečale, vendar so še vedno relativno dostopne v primerjavi z drugimi večjimi mesti v Sloveniji.

nepremičnine Idrija nakup stanovanja, hiše
nepremičnine Idrija nakup stanovanja, hiše

Občina Idrija obsega naselja: Čekovnik, Črni Vrh, Dole, Godovič, Gore, Gorenja, Kanomlja, Gorenji Vrsnik, Govejk, Idršek, Idrija, Idrijska Bela, Idrijske Krnice, Idrijski Log, Javornik, Jelični Vrh, Kanji Dol, Korita, Ledine, Ledinske Krnice, Ledinsko Razpotje, Lome, Masore, Mrzli Log, Mrzli Vrh, Pečnik, Potok, Predgriže, Razpotje, Rejcov grič, Spodnja Idrija, Spodnja Kanomlja, Spodnji Vrsnik, Srednja Kanomlja, Strmec, Vojsko, Zadlog, Zavratec, Žirovnica.

{loadposition nakup-enovice}

Nakup nepremičnine v Idriji je odvisen od več dejavnikov, kot so lokacija, velikost, starost in kakovost gradnje nepremičnine. Spodaj so približne cene stanovanj in hiš v Idriji:

  • Cene manjših stanovanj v centru mesta se gibljejo med 60.000 in 100.000 evrov, medtem ko so cene za večje stanovanje v povprečju med 120.000 in več.

  • Cene vrstnih hiš v Idriji se gibljejo od 130.000 do 200.000 evrov, medtem ko so cene za samostojne hiše običajno višje, od 200.000 do 400.000 evrov.

Za natančnejšo oceno cene nepremičnine in dostopnost nakupa, priporočamo, da se obrnete na lokalne nepremičninske agencije ali strokovnjake za nepremičnine, ki vam bodo lahko svetovali in pomagali pri nakupu nepremičnine v Idriji.

Ponudba nepremičnin za nakup v Idrija, stanovanja, hiše
Ponudba nepremičnin za nakup v Idrija, stanovanja, hiš