KATALOG NEPREMIČNIN ZA NAKUP / NAJEM

Preglejte oglase za prodajo / oddajo NEPREMIČNIN

Iskanje nepremičnin

Vrhnika, Prodaja, Hiša: Vrhnika (606 m2)

VRHNIKA

Cena:576.000,00 EUR

Tip:Samostojna

Velikost:606m2

Velikost zemljišča:2604m2

Vrsta nepremičnine:Hiša

Leto izgradnje:1930

Leto obnove:1995

Energetska izkaznica:F (150 - 210 kWh/m2a)

Nepremičnine Vrhnika; Prodamo meščansko vilo, zgrajena leta 1930 na ravnem zemljišču v izmeri 2604 m². Poslovno – upravna stavba se nahaja v obrtni coni na Vrhniki z dobro prometno povezavo z avtocesto Ljubljana – Koper. 

Izredna priložnost za razvoj poslovnega prostora ali nastanitvenega objekta v bližini Ljubljane z veliko parkirnega prostora.

Funkcionalno zemljišče je opredeljeno v prostorskih aktih kot stavbno zemljišče (zazidljivo). Zemljišče obsega stavbišče, tlakovani dovoz in parkirišče na jugu – 240m², netlakovano gramozno parkirišče na severu pa ima površino približno 300m². Večina zemljišča je travnata površina. Celotno zemljišče je ograjeno s kovinsko ograjo na betonskem podstavku, z vmesnimi betonskimi stebri. Vhod na zemljišče zapirajo avtomatska vrata.

Meščanska vila obsega 4 etaže:

  • klet v izmeri 140 m² pretežno servisni prostori: garaža, kurilnica, kopalnica ter skladiščni prostori, ki se lahko uporabijo tudi za poslovno dejavnost
  • pritličje v izmeri 150 m², večja dvorana, pisarne, wc
  • 1.nadstropje v izmeri 161 m², večja dvorana, pisarne, wc
  • mansarda v izmeri 155 m², pisarne, wc

Objekt je klasično zidan iz opeke, zunanji zidovi so debeli med 40 in 48 cm in se delno tanjšajo od kleti proti mansardi. Medetažna konstrukcija med 1.nadstropjem in mansardo je lesena. Ostale medetažne konstrukcije so betonske. Večje prenove stavbe so bile narejene v mansardi, ki se je iz podstrešja spremenila v pisarniške prostore.

Klet je vkopana za cca 80cm s treh strani, na jugu je direktno dostopna v nivoju terena (prostor garaža). Pritličje je dvignjeno nad teren za cca 1,90m in direktno dostopno po južnem stopnišču. V kleti se nahajajo servisni prostori: garaža, kurilnica, kopalnica ter skladiščni prostori, ki se lahko uporabijo tudi za poslovno dejavnost.

Stavba ima centralno kurjavo na olje, klimo, lesena klasična okna, strešna okna, vodovod, elektriko, kanalizacijo, internet.

Prodajalec plača trženje nepremičnine. Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača provizije nepremičninske družbe.

Vabljeni na ogled, kjer boste prejelo več informacij o nakupu.


Bidom d.o.o.
Režiška cesta 22, Logatec, 1370 Logatec
041/286-883 - Davor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.