KATALOG NEPREMIČNIN ZA NAKUP / NAJEM

Preglejte oglase za prodajo / oddajo NEPREMIČNIN

Iskanje nepremičnin

Vrhnika, Prodaja, Hiša: Verd (224 m2)

VERD

Cena:390.000,00 EUR

Tip:Dvostanovanjska

Velikost:224m2

Velikost zemljišča:1093m2

Vrsta nepremičnine:Hiša

Leto izgradnje:1874

Leto obnove:1990

Energetska izkaznica:D (60 - 105 kWh/m2a)

Nepremičnine Vrhnika; Ponujamo vam priložnost za nakup stanovanjske hiše v naselju Verd, z razgledom na Vrhniko.  Še posebej je lokacija  primerna za obrtnike, ki potrebujejo veliko zemljišče 1093 m² in gospodarsko poslopje – kozolec. Lokacija nudi vse prednosti in ugodnosti življenja v bližini mesta in možnost rekreacije v zelenem okolju.

Urejena gradbena dokumentacija in vpisana lastninska pravica v zemljiško knjigo.

Hiša v  izmer 224 m² je bila zgrajena 1874 in obsega 3 etaže K+P+M in ima pridobljeno dovoljenje za objekt daljšega obstoja – 2023. Lesen kozolec obsega cca 90 m² v dveh etažah. 

Hiša obsega:

  • Kletni del z izhodom na zunanjo teraso, drvarnico, kurilnico (drva/olje), shrambo in betonsko stopnišče v pritličje.

  • Pritlično stanovanje obsega vežo, stopnišče v mansardo, veliko dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, ločen wc, kopalnico in sobo.

  • Mansardno stanovanje obsega kuhinjo, dnevno sobo, glavno spalnico, otroško soba, shrambo, wc in kopalnico.

Hiša je redno vzdrževana in se prodaja delno opremljena. Klasična okna, kombi plošča za izolacijo fasade, strešna okna, centralna kurjava na drva ali olje. Prenovljeno ostrešje in mansardno stanovanje leta 1984. Parkiranje na tlakovanem  dvorišču ali pod kozolcem. Dostop iz asfaltirane javne ceste.  Parcela je ograjena z živo meje in omogoča prijetno druženje na vrtu ali urejanje zelenjavnega vrta

Na Vrhniki se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, knjižnica, igrišča, sprehajalne in zelene površine,…). Urejena je gradbena dokumentacija za stavbo.

Lastnik krije stroške zastopanja pri prodaji nepremičnine nepremičninski družbi. Vabimo vas, da se pridružite našemu brezplačnemu ogledu nepremičnine, kjer boste prejeli vse potrebne informacije o nepremičnini in pogojih nakupa. 

Hiša predstavlja idealno priložnost za prijetno bivanje, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes.


Bidom d.o.o.
Režiška cesta 22, Logatec, 1370 Logatec
041/286-883 - Davor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.