KATALOG NEPREMIČNIN ZA NAKUP / NAJEM

Preglejte oglase za prodajo / oddajo NEPREMIČNIN

Iskanje nepremičnin

Idrija, Prodaja, Hiša: Godovič (106 m2)

GODOVIČ

Cena:105.000,00 EUR

Tip:Samostojna

Velikost:106m2

Velikost zemljišča:69311m2

Vrsta nepremičnine:Hiša

Leto izgradnje:1920

Energetska izkaznica:G (210 - 300 kWh/m2a)

Idrija – Godovič; Prodamo čudovito posestvo sredi gozda. Posest obsega zemljišče, ki vključuje mešan gozd in travnik. Skupna površina zemljišč znaša 69.311 m², večinoma sestavljena iz gozdnih površin, ter približno 2000 m² zemljišč za gradnjo.

Tradicionalna kmečka hiša in vrtna lopa se nahajata v središču posesti, obdanim u gozdnim in sadnim drevjem. Na spodnjem delu zemljišča teče idiličen potok, ki s svojim prijetnim žuborenjem ustvarja pomirjujoče ozračje, še posebej med deževnimi obdobji.

Do nepremičnine vodi makadamska cesta. Na hiši je na voljo električna energija, greznica in zajetje za kapnico. Hiša se nekaj let ne uporablja za bivanje in bo potrebovala celovito obnovo objekta.

Ta nepremičnina predstavlja izredno redko priložnost za nakup hiše, ki je obdana z naravo in nima drugih hiš v neposredni bližini. Uživali boste v miru in tišini, ki ju ponuja ta idilična lokacija. Kljub svoji zasebnosti pa ste le približno 60 minut vožnje oddaljeni od Ljubljane, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh mestnih ugodnosti.

Ogledi nepremičnin so za kupce brezplačni. Pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene. Prodajalec plača stroške zastopanja pri prodaji nepremičnine nepremičninski družbi Bidom d.o.o. in stroške sestave prodajne pogodbe.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da postanete lastnik  hiše sredi gozda. Za več informacij ali ogled nepremičnine nas kontaktirajte danes!


Bidom d.o.o.
Režiška cesta 22, Logatec, 1370 Logatec
041/286-883 - Davor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.