KATALOG NEPREMIČNIN ZA NAKUP / NAJEM

Preglejte oglase za prodajo / oddajo NEPREMIČNIN

Iskanje nepremičnin

Cerknica, Prodaja, Hiša: Šmarata (113 m2)

ŠMARATA

Cena:65.000,00 EUR

Tip:Samostojna

Velikost:113m2

Velikost zemljišča:645m2

Vrsta nepremičnine:Hiša

Leto izgradnje:1900

Leto obnove:2010

Energetska izkaznica:G (210 - 300 kWh/m2a)

Nepremičnine Loška dolina –  Prodamo hišo v Šmarati z gospodarskim poslopjem na zemljišču v izmeri 645 m². 

Hiša se nahaja ob asfaltni cesti, kar zagotavlja enostaven dostop vse leto. Vsi potrebni priključki so že na voljo, vključno s priključkom na elektriko, vodovod, kanalizacijo in elektronske komunikacije.

Zemljišče je dovolj prostorno za parkiranje več avtomobilov in ponuja tudi možnost ustvarjanja čudovitega dvorišča, ki ga lahko izkoristite za zelenjavni ali sadni vrt. Gospodarsko poslopje lahko izkoristite za hobije ali dodatno gradnjo.

Razporeditev prostorov:

  • V pritličju je velika dnevna soba s kmečko pečjo,soba, kuhinja, vhod s stopniščem v mansardo, kopalnico (kopalna kad, wc) in kurilnica. Za hišo je zajetje za vodo in shramba (cisterna za olje)

  • V mansardi je velika glavna spalnica  in dve otroški sobi. 

Hiša ima veliko tradicionalnih elementov; kmečka peč, frčada, opečne ploščice, zajetje za vodo za hišo, gospodarsko poslopje.

Pravijo, da je Šmarata najtoplejši kraj v Loški dolini. Stari ljudje, ki so delali v Snežniku, so vedno rekli, da je v Šmarati za en rekelc (suknjič) bolj toplo, kot pri gradu Snežnik. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. 

Prenovljena je bila streha na hiši in na gospodarskem poslopju. Centralna kurjava na olje ali drva z radiatorji. Gospodarsko poslopje ima betonsko ploščo in prenovljeno streho.

Pogoj lastnika za delitev stroškov pri prodaji: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Lastnik plača zastopanje pri prodaji nepremičnine nepremičninski družbi. 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup te čudovite hiše v Šmarati. Za več informacij ali ogled nepremičnine nas kontaktirajte še danes!


Bidom d.o.o.
Režiška cesta 22, Logatec, 1370 Logatec
041/286-883 - Davor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.